Ce este Snap Eurostar?

Ce este Snap Eurostar?

Serviciul Snap Eurostar nu este - în prezent - mai oferit de Eurostar. Acestea oferă un calendar cu cele mai bune prețuri pe site-ul lor: https://www.eurostar.com/uk-en/train/cheap-eurostar-tickets

Serviciul Snap Eurostar - oferit de Eurostar - vă permite să călătoriți între London St Pancras și Paris Gare du Nord, Lille Europe sau Bruxelles-Midi la un cost mai mic: în medie 60 GBP dus-întors.

Singura condiție: fiți flexibili cu privire la orele de plecare. Într-adevăr, acest serviciu permite Eurostar să îmbunătățească umplerea trenurilor sale, orarele dvs., precum și locul dvs. în tren vă sunt comunicate doar cu 48 de ore înainte de plecare a acestuia din urmă.

Cum să rezervați un bilet?

 1. Conectați-vă la site-ul Snap Eurostar prin contul dvs. Facebook, Google, Twitter sau Eurostar.
 2. Alegeți originea / destinația (dus sau dus-întors), precum și numărul de pasageri vizați de rezervare.
  1. O rezervare se referă la maximum 4 călători (peste 16 ani), care vor călători cu toții în același tren - dar nu neapărat în același vagon!
 3. Alegeți data plecării și indicați dacă doriți să plecați dimineața sau după-amiaza.
  1. Puteți rezerva bilete Snap Eurostar cu cel mult o lună - și până la 7 zile - înainte de data plecării. Trenurile de dimineață circulă între orele 5 a.m. și 12 p.m., trenurile de după-amiază între 12 p.m. și 23:00
 4. Confirmați rezervarea și păstrați e-mailul de confirmare.
  1. În cazul unei probleme, nu ezitați să contactați echipele Eurostar pentru serviciul Snap Eurostar prin conturile lor Facebook și / sau Twitter !
 5. Cu 48 de ore înainte de plecare, veți primi programul trenului prin e-mail. Puteți alege să imprimați biletele sau să le primiți prin e-mail pentru a le avea direct pe telefon.

Serviciul Snap Eurostar oferă doar bilete la clasa „Standard” - aceste bilete nu sunt nici schimbabile, nici rambursabile, nici nici modificabile.